MennyeiFoci

egy fradista tökéletesen szubjektív betekintései

Egy kis lapszemle a szomszédból; a gsp.ro provokál

2015. augusztus 31. 07:09 - bélaléba

Felnéztem két nagy román sportoldalra, s hogy, hogy nem, mindkettő címlapon foglalkozik a pénteki meccsel, valamilyen szinten legalábbis..

A gsp.ro belengeti, hogy a mai nyomtatott változatban egy 77 éves, nagy magyar vétek lesz leleplezve: "A Gazeta [Sporturilor] megtudta, mikor született a futball-rivalizálás a románok és a magyarok között. 1938 őszén, Budapesten [a Wikipédia szerint abban az évben nem is játszottunk ellenük] az első román gólszerzőt lefogták és ájulásig verték az öltözőben." És így tovább. Az olvasókat szerencsére nem hozta lázba ez a marhaság.

A prosport.ro-n megtekinthető a friss válogatott keretük és a szépen megöregedett Anghel Iordănescu, akinek a fotójával inkább nem riogatnék. Állítólag meglepő, hogy Budescu is bekerült, pedig ő az idei első hét román bajnokin 6 gólt és 4 gólpasszt ért el, és a tavalyi 10 gól, 9 assziszt sem éppen rossz egy 26 éves támadó középpályástól.

Tagadhatatlan, hogy míg náluk nagyobb számban találhatóak jegyzett bajnokságokból érkező emberek, a mieink nagyrészt kevésbé veretes egyesületeket képviselnek, viszont egységben az erő, valamint bízunk bennetek, fiúk és most mutasd meg, Storck!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennyeifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr427747264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása