MennyeiFoci

egy fradista tökéletesen szubjektív betekintései

Megint kutakodtunk egy kicsit az ellenfélnél, Balasz Dzsudzsakot találtunk

2015. szeptember 01. 15:17 - bélaléba

Prepeliță szerint az ellenséges hangulat lendületet ad nekik

A magyar neveket nem mindig egyszerű leírni, főleg, ha rendesen meg sem próbálja az ember. Dzsudzsákot idézve a sport.ro oldal keverte össze kissé szélsőnk keresztnevének betűit. Sebaj, reméljük, hogy hálából megtalálja mindkét felső sarkot.

1-1.jpeg

Ugyanitt az előző, sérülésről szóló hírnek amolyan folytatásaként megtudhatjuk, hogy Vlad Chiricheș és Steliano Filip (Steaua) tegnap a társaktól külön edzett. Nem épültek még fel könnyű sérülésükből, ezért továbbra is külön készülnek. Ez már kevésbé hangzik úgy, mintha Chiricheșnek alig lenne esélye játszani, de nekünk akár vele, akár nélküle, jó eredményt kell elérnünk ellenük.

A honlap szerint további fejtörést okoz a román szövetségi kapitánynak az is, hogy aki esetlegesen helyettesíthetné Chiricheșt, nem játszott tétmeccset június 13. óta. Mindezzel azt akarják sugallni, hogy problémáik lehetnek a védelemben, de akadnak azért tapasztalt hátvédjeik szép számmal, az eredeti cikkben elolvasható a névsor.

 Andrei Prepeliță, a Ludogorec Razgrad középpályása, akinek a nevét Fürj Andrásként lehetne lefordítani és mindjárt rövidebb lenne: "mindig rettentő nagy harcot vívunk Magyarországgal. Egy szép stadionban fogunk játszani, minden játékos vágya, hogy nézők [nyilván sok nézőre gondolhatott, hiszen zárt kapus meccsünk sosem volt - irónia] előtt, jó hangulatú találkozón lépjen pályára. Ha ellenséges is lesz az atmoszféra, minket ez fel fog bátorítani és lendületet ad majd nekünk."

Remélem, hogy tévedsz, Bandikám...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mennyeifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr667751066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása